Kennelnamn: Valerite Zorro
Heter:

Frost

Smeknamn: Frostis, kelloggs och storklompe
Titlar: LP 1
Datum: 2005-07-20 ~*~ 2009-07-21
Reg nr: S15512/2006
Hälsa: HD AA
Ögonlysning 090113:
Utan anmärkning avseende PRA och Katarakt.
SA-prover tagna 090113: Utan anmärkning
Vetgen: BBEe  vilket innebär att han inte var bärare av brun gen. Däremot bärare av svart, vit, creme, aprikos och röd gen.
KBKB dvs kan inte producera fawn eller brindle.
Tandstatus: Saxbett & Fulltandad
Storlek: Mankhöjd; 62cm Vikt: 29 kg
Favoritträning: Jaktapportering, personspår och uppletande
Bästa belöning: Kampa, studsa runt med husse eller mat
Bästa leksaken: Kamptrasan eller Bollen
Tyckte om att: Kampa, leta saker och träna
Tyckte inte om: Humlor och Getingar.

Frost var på besök hos oss i november -06 och vi föll pladask för den charmiga silverpojken. När så Marikas man, Tobbes allergi och astma ökade fick vi förtroendet att låta storklompe komma till oss i februari -07. Tusen tack till Marika, kennel Trollglitter för förtroendet att låta Frost bo hos oss.

Frost var husse Fredriks första egna hund och därmed så fick han testa på det mesta inom hunderiet. Det frost framför allt älskade var jaktapporteringen, spåret och lydnaden. Men tog gärna ett par vändor på agilityplan också. Frost som individ var en följsam, lyhörd, charmig och pussig clown som förgyllde ens vardag. Han älskade att bära på saker, oavsett vad det var, tog alla material och han hade en enorm spårnäsa vilken han gärna använde. Han var en mjuk kille som inte hade några problem med hundaggressivitet.

Frost fick 3 kullar efter sig, två i Sverige och en i Finland. Vi som fick leva med frost hoppas att ni får en lika rolig tid tillsammans med dem som vi fick tillsammans med honom.  Frost somnade in alldeles för tidigt på grund av magomvridning.

Du kommer alltid finnas i våra hjärtan, världens bästa gråben.

Tack för all kunskap du gav oss och för de år vi fick tillsammans.